Mellemlederbogen

I bøger om ledelse er det næsten altid topledelsen, der er i fokus. Men det bliver der lavet om på med “Mellemleder”, der henvender sig til mellemledere og hjælper dem med at håndtere rollen som chef i midten, 

Palle Steffensen står bag “Mellemleder”, og han giver alle mellemledere akut hjælp! Bogen er fyldt med eksempler og interviews, der gør rollen lidt nemmere at gå til. Med andre ord får du hjælp til hvordan du gør både din leder og dine medarbejdere glade og tilfredse – samt hvad du stiller op, når de ikke er det.

Genstart
din karriere efter de 50

Du har rundet 50 – eller står lige på tærsklen til at gøre det. Du har det hele og kan egentlig bare cruise frem til pensionen. Alligevel plages du af nagende spørgsmål på stribe: Var det alt? Er jeg tilfreds med at nå i mål uden skrammer? Vil jeg nøjes med at sætte krydser ved mit kraftfulde CV, det lækre hjem og børnenes gode uddannelser? Er det nok at føle tryghed ved en ratepension, der bugner?

Uanset hvordan du har pimpet dit liv med succes, ender du ofte med at ligge og rotere over disse spørgsmål om natten. Du er grebet af den tvivl, der griber os alle, når vi har arbejdet os igennem mere end halvdelen af det udmålte arbejdsliv. Denne bog er til alle os, som insisterer på nye udfordringer efter de 50. Vi må enten finde ro i den position, vi har vundet, og udbygge den med nye mål. Eller vi må finde modet til at gå nye veje.

I Genstart din karriere efter de 50 tager Palle Steffensen dig igennem en rækketest og spørgsmål, du kan bruge til både at kickstarte dig selv og finde en dybere mening i dit liv. Palle Steffensen er selv midt i 50’erne,oprindelig uddannet journalist og har haft en række medielederjobs. I de seneste 15 år har han arbejdet som udviklings- og karrierekonsulent i mediebranchen.

Idéudvikling

Der kræves hverken specielt indrettede idérum eller kulørte klaphatte at få nye ideer. Det handler om egen energi og en kultur, der vil. Og så disse enkle og konkrete metoder, som også kan bruges af andre end journalister.

Foredrag

Artikler

Drop t-shirten og forlad festen tidligt: finans.dk/

Nu skal det være slut med slatne, lorteopsamlende mellemledere: politiken.dk/

Er du mere mellem end leder: hk.dk/

E-learning kurser

Lederen i midten: virtio.dk/

Akut krisehjælp til chefen i midten: drive.google.com/